TEİD Academy Next Gen 1. Dönem

TEİD Academy Next Gen Eğitim Programı Başlıyor!

Etik ve İtibar Derneği olarak ülkemizde faaliyet gösteren çeşitli sektörlerdeki şirketler ve çalışanlarına yönelik projelerimizin yanında genç nesillere de etik, uyum ve itibar konularının önemini anlatmak ve farkındalık yaratmak adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza günden güne yenilerini ekleyerek devam etmekteyiz.

Araştırmalara göre kişilerin iş hayatında etik davranışlarda bulunabilmesi ve günlük hayatında da doğru olanı yapabilmesi için, etik konuları ile ilgili eğitimi üniversite, lise ve hatta ilkokul çağlarında almaları gerekmektedir.

TEİD olarak “Geleceğin Etik Liderleri” projesi kapsamında, genç neslin etik konusundaki farkındalığını artırmak ve sorumlu liderler yetişmesine destek olmayı  amaçlamaktayız. Bu proje kapsamında yürüttüğümüz faaliyetlerimizin  arasına bir yenisini ekliyoruz.

Bugüne kadar “Geleceğin Etik Liderleri” projesi ile gençler nezdinde etik farkındalık geliştirmeyi hedeflerken artık TEİD Academy Next Gen ile “Geleceğin Etik ve Uyum Yöneticileri”ni yetiştirerek kapasite geliştirme safhasına geçmiş bulunmaktayız.

Etik ve Uyum Yöneticiliği” mesleğinin ihtiyaç ve gereklerinin üniversite 3. veya 4. sınıf öğrencilerine ve yeni mezunlara öğretilmesini amaçlayan TEİD Academy Next Gen 16 Aralık’ta İstanbul Üniversitesi Girişimcilik Kulübü iş birliğiyle başlayacak!

Açılan 12 saatlik bu eğitim programı ile genç nesiller “Etik ve Uyum Yöneticisi” olma yolundaki ilk adımlarını değerli eğitmenlerimiz Aslı Ertekin, Av. Seçkin Savaşer, Av. Altuğ Özgün ve Av. Tuğba Doğru Barutçuoğlu ile atacaklar.

Program kapsamında online 8 saatlik dersin yanı sıra 4 saatlik offline video dersleri ile de toplam 12 saatlik bir eğitim verilecek.

TEİD Academy Next Gen 1. Dönem