TEİD Akademi Buluşması “Ulusal ve Uluslararası Mesleki Standartlarına Göre Etik ve Uyum Yöneticiliği INguide Rehberi” Lansmanı

TEİD Akademi mezun ve eğitmenlerine özel “TEİD Akademi Buluşması” etkinliği 25 Mayıs Çarşamba günü İstanbul Deniz Müzesi’nde gerçekleştirildi.

Etkinlik Yönetim Kurulu Başkanı Aslı Ertekin, TEİD 2013 – 2015 Dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Buldurgan, TEİD Eğitim Komitesi Başkanı Dr. Fevzi Toksoy’un ve TEİD Proje ve Eğitim Koordinatörü Dr. Bahar Karacar’ın açılış konuşmaları ile başladı.

Daha sonra Koç Holding’den Sinan Çamlık (TEİD Akademi 10. Dönem Mezunu) moderatörlüğünde yapılan “Etik ve Uyum Yöneticiliği’nin bugünü ve geleceği” hakkında yapılan panelde konuşmacılar SOCAR Türkiye’den Alper Alptekin (TEİD Akademi 7. Dönem Mezunu), TAV Holding’den Büşra Karakurt Keskiner (TEİD Akademi 3. Dönem Mezunu), Migros’dan Bilge Ufuk Tan (TEİD Akademi 6. Dönem Mezunu) ve Mey Diageo’dan Av. Tuğba Doğru Barutçuoğlu (TEİD Akademi 6. Dönem Mezunu) katılımcılar ile değerli görüşlerini paylaştılar. Panelde ayrıca derneğimizin yeni ürünü “Ulusal ve Uluslararası Mesleki Standartlarına Göre Etik ve Uyum Yöneticiliği” INguide Rehberi hakkında da bilgi verildi ve ilk kez okuyucular ile paylaşıldı.

Etkinlik, katılımcılarımızın rehber eşliğinde yaptığı İstanbul Deniz Müzesi gezisi ile sona erdi.

TEİD Akademi hakkında detaylı bilgi için akademi@teid.org.tr veya www.teidakademi.com’ u ziyaret edebilirsiniz.

TEİD Akademi Buluşması “Ulusal ve Uluslararası Mesleki Standartlarına Göre Etik ve Uyum Yöneticiliği INguide Rehberi” Lansmanı