TEiD Akademi 11. Dönem

TEİD Akademi 11. Dönem mezunlarını verdi!

TEİD Akademi 11. Dönem “Kurumsal Etik ve Uyum Yönetimi” sertifika programı mezuniyeti eğitmenlerinin katılımıyla 23 ve 24 Haziran tarihlerinde online olarak gerçekleştirildi. TEİD Akademi 11. Dönem mezunlarının da eklenmesiyle TEİD Akademi Mezunlar Ağı 300 kişiye ulaştı!

TEİD Akademi 11. Dönem mezunlarımızı kutluyoruz!

TEİD Akademi “Kurumsal Etik ve Uyum Yönetimi” sertifika programı hakkında daha detaylı bilgi için: http://ow.ly/Mvy350I34Fl

Gelecek dönemler için bilgi almak için akademi@teid.org.tr ye mail atabilirsiniz.

Şirketlerin yerel ve global pazarlardaki etik risklerini yönetecek; yerel ve uluslararası düzeyde bulunan yolsuzlukla mücadele yasalarına uyumu sağlayacak; etik lider olarak rol model olacak, ekibini ve diğer şirket çalışanlarını eğiterek farkındalık yaratacak, yasaların talep ettiğinin de üzerinde, şirketin etik değerlerinin iş yapma yöntemlerine yansımasını sağlayacak iç mevzuat oluşturacak ve bunlara uyumu yöneten yöneticiler etik ve uyum yöneticisi olarak şirketlerde görev alabilirler.

 

Etik ve Uyum Yöneticiliği, global şirketlerin ulaştığı tüm coğrafyalarda önemli mesleklerden biri haline gelmektedir ve gitgide bu meslek için insan kaynağı ihtiyacı artmaktadır. Etik ve Uyum Yöneticileri şirketin karar alma mekanizmalarında stratejik ve kritik kararlar almasına yardımcı olurken, şirket yönetiminin ayrılmaz bir parçasıdır. Etik ve Uyum sertifika programı sadece Etik ve Uyum yöneticisi olmak isteyenleri değil, ayrıca farklı disiplinlerden gelen her türlü şirket çalışanı, şirket yöneticisi, öğrenci, akademisyen ve kamu çalışanlarının da kariyerleri ve kişisel gelişimler için tercih edilmektedir.

TEiD Akademi 11. Dönem